Werken bij

First Date

Op First Date met Moerman Bouwen?

Gezond leven en kwaliteit zijn belangrijk voor je. Ook in je werk. Jouw motivators? Vrijheid, waardering en een fijne beloning. Die mis je in je huidige relatie en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. Daarom zoek je een nieuwe uitdaging waardoor je een mooie toekomst kan opbouwen.

Schrijf je nu in

Geen lange sollicitaties. Hebben wij een wederzijdse match? Dan heb jij binnen een ochtend je intentie verklaring!

Wat denk je van een First Date met Moerman Bouwen?

Moerman Bouwen zit in Maasdijk en is een bouwbedrijf in het topsegment voor luxe woningen. We hebben uitdagende vacatures, die niet voor iedereen zijn weggelegd. Collega’s met drive en écht vakmanschap passen bij ons. We werken hard, maar op een leuke manier. Want bij Moerman Bouwen krijg je ruimte. Geen chaos, maar vertrouwen.

Wees er snel bij!

Wil jij met ons mee bouwen? Schrijf je dan nu in! Deze unieke First Date is al op 22 april en er zijn nog maar 4 plekken beschikbaar.

Kan jij méér, maar krijg je de kans niet?

We weten hoe het er er op veel bouwplaatsen aan toe gaat. Wij zijn er zelf ook begonnen. Je krijgt je opdracht, gaat aan de slag en doet je ding. Je ziet hoe zaken beter of handiger kunnen. Toch wordt je nauwelijks betrokken bij overleg en beslissingen. 

Hoe fijn zou het zijn om bij een bouwbedrijf te werken waar je dat vertrouwen wél krijgt? Bij een bouwer die innovatie omarmt? Waar je zelfstandig mag laten zien wat je kan, maar waar je nooit alleen staat? Een bedrijf dat ook weet hoe belangrijk ontspanning buiten het werk is? 

Ga dan op First Date met Moerman Bouwen! Want met onze aanpak zijn we een succes geworden. Nu bouwen we door en zoeken we gedreven collega’s.

Een bijzondere bouwer in het topsegment van de markt

Moerman Bouwen bouwt droomhuizen. Vooral in ‘ons’ Westland. Dat zijn supergave projecten. Onze meerwaarde zit in details en vakmanschap. Die laten we je zien. Tijdens deze exclusieve dag maak je kennis met het hele team. De mannen stellen zich hier alvast kort aan je voor:

Dennis

Luke

Fin

Waar gaat onze First Date naartoe?

We bezoeken locaties in het Westland en onderzoeken samen of we een match hebben. Onze projecten zijn teamwork, want succes zit in veel meer dan vakmanschap alleen.

Programma

We hebben daarom een tof programma voor je gemaakt. Dat begint om 10:00 uur in Maasdijk, natuurlijk met een lekker bakkie koffie. Omdat we vooral willen laten zien hoe het er op onze projecten uitziet, gaan we twee droomvilla’s in aanbouw bezoeken. We sluiten af met een goeie lunch.

Waarom wil jij hierbij zijn?

Omdat jij dan met eigen ogen ziet hoe Moerman Bouwen het anders doet. Doordachter, leuker en altijd mét elkaar. We willen je maximale aandacht geven, daarom is de groep klein.

Op deze dag kom je écht in de keuken van Moerman Bouwen. We zijn hier gewoon onszelf. ‘What you see is what you get’. We geven open antwoord op al je vragen. Je gaat niet met lege handen naar huis.

Wat weet jij na onze First Date?

  1. Dat Moerman Bouwen het met succes anders doet dan traditionele bouwbedrijven.
  2. Dat vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen bij Moerman Bouwen centraal staan.
  3. Dat je er bij Moerman Bouwen nooit alleen voor staat maar in een hecht team werkt.

Bekijk de video

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Schrijf je in