Werken bij

First Date

Op First Date met Moerman Bouwen?

Gezond leven en kwaliteit zijn belangrijk voor je. Ook in je werk. Jouw motivators? Vrijheid, waardering en een fijne beloning. Die mis je in je huidige relatie en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. Daarom zoek je een nieuwe uitdaging waardoor je een mooie toekomst kan opbouwen.

Schrijf je nu in

Geen lange sollicitaties. Hebben wij een wederzijdse match? Dan heb jij binnen een ochtend je intentie verklaring!

Scrijf je in via ons contactformulier

Wat denk je van een First Date met Moerman Bouwen?

Moerman Bouwen zit in Maasdijk en is een bouwbedrijf in het topsegment voor luxe woningen. We hebben uitdagende vacatures, die niet voor iedereen zijn weggelegd. Collega’s met drive en écht vakmanschap passen bij ons. We werken hard, maar op een leuke manier. Want bij Moerman Bouwen krijg je ruimte. Geen chaos, maar vertrouwen.

Kan jij méér, maar krijg je de kans niet?

We weten hoe het er er op veel bouwplaatsen aan toe gaat. Wij zijn er zelf ook begonnen. Je krijgt je opdracht, gaat aan de slag en doet je ding. Je ziet hoe zaken beter of handiger kunnen. Toch wordt je nauwelijks betrokken bij overleg en beslissingen. 

Hoe fijn zou het zijn om bij een bouwbedrijf te werken waar je dat vertrouwen wél krijgt? Bij een bouwer die innovatie omarmt? Waar je zelfstandig mag laten zien wat je kan, maar waar je nooit alleen staat? Een bedrijf dat ook weet hoe belangrijk ontspanning buiten het werk is? 

Ga dan op First Date met Moerman Bouwen! Want met onze aanpak zijn we een succes geworden. Nu bouwen we door en zoeken we gedreven collega’s.

Een bijzondere bouwer in het topsegment van de markt

Moerman Bouwen bouwt droomhuizen. Vooral in ‘ons’ Westland. Dat zijn supergave projecten. Onze meerwaarde zit in details en vakmanschap. De mannen stellen zich hier alvast kort aan je voor:

Dennis

Luke

Fin

Bekijk de video

Enthousiast geworden?

Stuur ons een mail en wij nemen contact met je op!

Contact opnemen