Werken bij

Onze aanpak

Vakmanschap en innovatie, samen onder één dak

Vakmanschap in de bouw sterft nooit uit. Maar bij Moerman Bouwen sluiten we onze ogen niet voor de nieuwste ontwikkelingen. Ontwikkelingen als pre-fabricage bijvoorbeeld. We zijn ervan overtuigd dat een slimme combinatie van ‘oud’ en ‘nieuw’ de toekomst heeft in de bouw. Daar lopen we graag in voorop.

Een moderne visie

In een traditionele sector als de bouw is er met een vernieuwende aanpak veel te winnen. Te winnen in tijd bijvoorbeeld. Met onze manier van werken duurt de bouw van een luxe woning aanzienlijk korter. Elk onderdeel komt just in time op de bouwplaats aan. Daarom houden we strak vast aan de planning van het bouwproces. En werken we veelal met leveranciers en onderaannemers waar we mee vertrouwd zijn.

Winst is er ook in kwaliteit. Voor veel onderdelen van een woning bestaan uitstekende toeleveranciers. Daarom laten we die onderdelen daar volgens onze eigen specificaties maken, met de kwaliteit én de efficiency die fabrieksmatige productie nu eenmaal eigen is.

Eigen vakmensen voor de finishing touch

Vakmanschap doet de rest. Moerman Bouwen heeft nog altijd die vaklieden in huis die het verschil maken bij de bouw van uw droomwoning . Ook de begeleiding van de bouw blijft in één hand. Als opdrachtgever heeft u een vast aanspreekpunt. Een bouwbegeleider die ‘ontzorgen’ tot z’n vak heeft gemaakt.