Werken bij

Een bouwbedrijf dat liever specialist dan allround is

Moerman Bouwen

Iets doen waar we goed in zijn. Met dat idee zijn we ooit Moerman Bouwen gestart. En wáár we goed in zijn, is het bouwen van vrijstaande woningen. Een specialisme op zich: waar het in de ‘reguliere’ bouw al nauw luistert, ligt de lat in de luxe woningbouw nóg hoger. Met een eindresultaat dat perfect moet zijn. Met een opdrachtgever die van begin tot eind ontzorgd wil worden. En met projecten die vaak visitekaartjes voor elk bouwbedrijf zijn.

Maatwerk

Daar halen wij onze voldoening uit. Elke dag opnieuw. De organisatie van Moerman Bouwen is er compleet op ingericht. Compact, maar met een grote slagkracht. Efficiënt, maar met oog voor de kleinste details die vakmanschap verraden. Want vakmanschap is het, vrijstaande woningen bouwen. Daarom zijn we trots op de vaklieden die bij ons werken. Die graag bij ons werken, want waar krijg je als bijvoorbeeld timmerman nog de kans te laten zien wat je in je vingers hebt?

Alles in eigen huis

Ook engineering en werkvoorbereiding blijven in eigen huis. Daarmee hebben we grip op alle disciplines die het verschil maken bij de bouw van een woning. Met die compacte organisatie bent u er als opdrachtgever zeker van dat we à la minute aanspreekbaar zijn. Met de persoonlijke aandacht die hoort bij zoiets groots als een eigen huis laten realiseren. Plezierig in de contacten, slagvaardig in de uitvoering.